Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nimalo lak zadatak.

Ženska teniska reprezentacija Srbije odmeriće snage sa Rumunijom u Kraljevu u okviru plej-ofa Bili Džin King kupa, a održan je žreb pred ovaj meč.

PROČITAJTE JOŠ...

Prva na teren će izaći mlada Mia Ristić, inače 353 igračica sveta, koju očekuje meč protiv 125. igračice planete, Elene Gabriele Ruse.

Nakon toga sledi meč Aleksandre Krunić (689. na svetu) i Žaklin Kristijan, 98. teniserke sveta.

Ako ne bude promena, u subotu će rivalke biti samo zamenjene, dok će u dublu Srbiju predstavljati Katarina Kozarov i Natalija Stevanović, Rumuniju Irina Bare i Monika Nikolesku.

„Ne poznajem najbolje rumunske teniserke jer su dosta starije od mene. Svakako jedva čekam meč, kao i uvek daću sve od sebe. Ostaviću srce i dušu na terenu i nadam se da ću uspeti da Srbiji donesem prvi poen“, rekla je Risitćeva, dok je Krunić dodala:

„Igraju veoma čvrsto i imaju dobre rezultate u poslednjih par meseci, a Žaklin se vratila posle teške povrede. Turniri su ipak jedno, a ovo takmičenje i igranje za reprezentaciju svoje zemlje nešto sasvim drugo. Nisam imala puno mečeva i turnira u minulih 12 meseci, ali oporavak ide nabolje i spremna sam da se borim. To ću, ako treba, uraditi i sa jednom nogom“, istakla je ona.

BONUS VIDEO 50 nijansi Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar