Foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Nadal se vraća na teren posle Vimbldona.

Na mastersu u Sinsinatiju nećemo gledati Novaka  Đokovića, ali će igrati Rafael Nadal kao i srpski dvojac Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

PROČITAJTE JOŠ

Filip Krajinović će u prvom kolu Sinsinatija igrati protiv Britanca Danijela Evansa, trenutno 39. igrača sveta. Ova dva tenisera su se do sada sastajala dva puta, skor je polovičan. Pobednik tog meča već u drugoj rundi imaće izuzetno težak zadatak, igraće protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Miomir Kecmanović će na startu turnira u Sinsinatiju igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste. Ukoliko prođe u drugo kolo tu će ga čekati bolji iz duela Janik Siner (Italija) – kvalifikant.

Rafael Nadal je slobodan u prvom kolu dok će u u drugm će igrati protiv boljeg iz duela Borna Ćorić (Hrvatska) – kvalifikant. U njegovom delu žreba su Kecmanović, Siner dok bi u polufinalu mogao na ALkaraza.

Prvi nosilac Rus Danil Medvedev će za rivala imati boljeg iz duela Botik van de Zandšulp (Holandija) – Maksim Krejsi (SAD).

Među zanimljivijim duelima prve runde su mečevi: Denis Šapovalov (Kanada) – Grigor Dimitrov (Bugarska), Nik Kirjos (Australija) – Alehandro Davidovič Fokina (Španija), Mateo Beretini (Italija) – Franses Tijafo (SAD)…

BONUS VIDEO Novak igra tango

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare