Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Novak Đoković je po završetku Dejvis kup meča protiv Hrvatske na konferenciji za medije odbio da otkrije da li će ići u Australiju, što je izazvalo reakciju jednog od najvećih njegovih kritičara.

Novak je, na pitanje da li će nastupiti u Australiji, imao spreman odgovor:

PROČITAJTE JOŠ...

„Bićete informisani. Znam šta želite. Ne mogu da dajem nikakve datume, očigledno je da je Australija izuzetno blizu, bićete informisani“, rekao je Đoković, koji je potom, na insistiranje novinara da otkrije da li će odgovor biti poznat pre Božića, prosto rekao:

„Srećan Božić.“

To se nije svidelo njegovom dežurnom kritičaru, Benu Rotenbergu. Novinar Njujork Tajmsa, te urednik magazina Reket i voditelj podkasta NCR Tenis je na Đokovićeve reći imao nimalo pozitivan komentar:

„Tako je tvrdoglavo naporan na ovu temu, moj Bože“, napisao je Rotenberg uz transkript pitanja.

Podsećamo, Đoković još uvek nije otkrio da li će nastupiti na Australijan openu nakon odluke „zemlje kengura“ da vakcinacija bude obavezna za sve koji žele da zaigraju na prvom grend slem turniru u godini.

Novakovu odluku sa pažnjom čekaju svi ljubitelji tenisa jer bi nastupom u Melburnu imao šansu da dođe do 21. grend slem titule i postane najbolji teniser u istoriji kada je u pitanju broj osvojenih najvećih turnira na svetu.

Bonus video: Besni Đoković šutira torbu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare