Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Novak Đoković je na obraćanju medijima u Beogradu, iskoristio priliku da se zahvali i televiziji Sportklub koja će prenositi mečeve "Adria Tour".

Egzibiciono takmičenje će se održati od 13. juna do 5. jula na prostorima Balkana, za sada je potvrđeno da će se sigurno igrati u Beogradu i Zadru, dok se još čeka potvrda za tačne lokacije u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

„Više od deset, 15 godina se jurimo po svetu, zahvalio bih se, mnogo nam znači što ćete biti naši partneri i prenositi mečeve u celom regionu i šire. Radujem se, nadam se da će gledaoci isto tako da uživaju, biće 13 mečeva u dva dana, to je stvarno mnogo na jednom terenu“, poručio je Novak.

PROČITAJTE JOŠ:

On je posebno zahvalan kolegama iz sveta tenisa koji su pristali da u jeku pandemije koronavirusa dođu da igraju na ovom takmičenju.

„Dolazi Zverev, dolazi Dimitrov, to su stvarno velika imena svetskog tenisa, što zbog mog ličnog odnosa sa njima, što zbog plemenitog cilja i humanitarnog karaktera. Pristali su da dođu besplatno, jer takve zvezde kada dođu negde, zahtevaju prosto novac i garanciju da im se isplati da bi došli. Prijatno sam iznenađen i oduševljen, zahvalio bih im se ovom prilikom. Naravno, i Viktor Troicki će da bude ovde , pričamo i sa drugim lokalnim igračima, tako da će kompletan sastav biti objavljen uskoro“, zaključio je Novak u razgovoru za „Sportklub“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram