Nada i dalje postoji.

Novak Đoković se obratio medijima u Beogradu gde je govorio o brojnim stvarima, između ostalog i o daljim planovima u sezoni.

Srpski teniser je potvrdio da će od 27. feburara nastupiti na turniru u Dubaiju kako je i bilo najavljeno, ali nije mogao ništa definitivno da kaže o eventualnim učešćima na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

PROČITAJTE JOŠ:

On je istakao da je u procesu dobijanja dozvole i da ima podršku organizatora ova dva turnira, ali da se pita treća strana koja treba da mu izda dozvolu kako bi i nevakcinisan mogao da uđe na teritoriju SAD-a.

Đoković je istakao da je povreda iz Melburna prošlost i da je spreman za nove izazove, a potvrdio je da će ove godine da igra na na turniru u Banjaluci koji će tu biti održan umesto Beograda.

Novak Đoković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Novak je istakao da mu je bez obzira na sjajne igre Karlosa Alkaraza, Rafael Nadal i dalje njegov najveći rival i da bi obojica potpisali da igraju finale Rolan Garosa jedan protiv drugog ove godine.

Srpski teniser je istakao da je njegova glad za osvajanjem grend slemova ogromna i da ne postoji broj titula koji bi ga zadovoljio. Istakao je da vredno radi sa svojim timom i da se nada da će ove sezone blje početi sezonu na šljaci koja kreće učešćem na mastersu u Monte Karlu u aprilu ove godine.

Sve detalje Novakove konferencije moćete pročitati u našem lajv blogu ispod.

Obraćanje Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare