Foto: AP Photo/Alastair Grant

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saznao je kada igra naredni meč na Vimbldonu.

Novakov meč sa Stenom Vavrinkom je treći na programu na Centralnom terenu u petak, gde mečevi počinju od 14 sati i 30 minuta. Prvi igraju Alkaraz i Mule, a onda i u ženskom singlu Švjontek i Martićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Tek nakon toga Vavrinka i Đoković izlaze na teren i očekuje se da mogu da zaigraju tek možda oko 18 časova, što je za sada gruba procena.

Taj meč možete da gledate na programima Sport kluba, a biće zanimljiv iz nekoliko razloga. Pre svega jer je do sada uvek prštalo u duelima ove dvojice igrača.

Vavrinka je eliminisao Tomasa Ečeverija i pokazao je da je kadar za velike stvari i na travi gde se ranije nije susretao sa Đokovićem.

Osim toga, njihovi mečevi su često završavani u četiri i pet setova na grend slemovima, pa nema sumnje da će obojica pružiti maksimum i u petak popodne.

Ovaj meč će im biti 27. međusobni, a od 26 odigranih, Novak je dobio 26. Međutim, nakon pobede nad Džordanom Tompsonom, podsetio je da ga je Vavrinka dvaput pobeđivao u finalima grend slemova, jednom na Rolan Garosu i jednom na US Openu.

Kada je reč o ostalim mečevima istog dana, u petak se na Terenu broj 1 igraju mečevi Gračeve i Sabalenke, Norija i Jubenksa i Žaber i Bai.

BONUS VIDEO: Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar