Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pronašao je način kako da pomogne kolegama teniserima i njihovim trenerima tokom pauze.

Đoković je otvorio vrata svog teniskog centra na kom je instalirao tri dodatna balona, uz koji će moći da se koristi i teretana.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo će moći da treniraju mnogi srpski teniseri, a Novak je takođe pozvao i Damira Džumhura i Kanađanina Vaseka Pospišila.

PROČITAJTE JOŠ: „Novak je prava zver od igrača“

Petar Popović, trener Damira Džumhura, oduševljen je potezom Đokovića.

„Zimi, ovde su tereni veoma skupi, naročito za igrače koji su 700, 800. ili 1.000 na listi“, prenosi francuski „L’ekip“ izjavu Petra Popovića.

Novak je osim terena i prostora za vežbanje ponudio i besplatne obroke za igrače i članove njihovih timova, moći će da koriste i usluge fizioterapeuta, usluge španovanja reketa i imaće loptice za rad.

Prvi igrači su već stigli, u pitanju su Filip Krajinović, Laslo Đere, Danilo Petrović, Viktor Troicki, Marko Tepavac, Borisu Butulija, Hamad Međedović i Nikola Ćaćić.

„Biće tu i nekoliko devojaka poput Olge Danilović, otprilike ukupno oko 15 tenisera. Novak je uradio veliku stvar za našu zemlju, to nam je bilo neophodno, posebno mladim igračima. Ovo je izuzetna pomoć. Ne vidim da su toliko uradili drugi igrači u drugim zemljama. Novak je još jednom pokazao koliko je veliki i koliko misli na ostale“, zaključio je Popović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare