Novak Đoković je doživeo prilično težak i neočekivan poraz u trećem kolu Indijan Velsa od Luke Nardija sa 6:4, 3:6, 6:3, a posle meča je otkrio šta ga najviše tišti od početka godine.

Srpski teniser je više puta isticao koliko ga muči što nije osvojio Australijan open, ali i to što sezonu nije krenuo kao 11 puta do sada. Ovog puta je doživeo i ubedljiv poraz od 123. igrača godine što je senzacija godine u teniskim krugovima.

PROČITAJTE JOŠ

Šta je mogao da uradi drugačije? To pitanje je dobio na konferenciji za medije, a on otkrio šta ga toliko peče.

„Da, ove godine bez titula. To nije nešto na šta sam navikao. Počinjao sam sezonu veći deo svoje karijere pobedom na grend slemu ili, znate, pobedom u Dubaiju, ili bilo kojim turnirom. Dobro je. Znate, to je deo sporta. Samo to morate prihvatiti. Neke pobedite, neke izgubite. Nadam se da ću još osvojiti titula i nastaviti dalje. Pretpostavljam da će svaki trofej koji osvojim biti sjajan“, rekao je Đoković.

I zaista Đoković dugo nije napravio takav niz bez trofeja, pa su sada priče o penziji ponovo aktuelizovane. Ipak, najveći ikad je odigrao samo tri turnira na kojima nije osvojio trofej, a odmah se počelo sa pričama da je njegovo vreme prošlo.

U prošlosti ga je ovo obično dodatno motivisalo da pronađe dodatnu snagu.

View this post on Instagram

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

BONUS VIDEO Nardi: I dalje imam Novakov poster u sobi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar