Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Nakon što je španski teniser Rafael Nadal saopštio da neće učestvovati na Rolan Garosu, televizijska kuća "Eurosport" je postavila objavu koju je kasnije obrisala.

Ona je izazvala veliku buru među navijačima, jer su na objavi zaboravili na Novaka Đokovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Kralj šljake Rafael Nadal prepušta svoje mesto Karlosu Alkarazu koji će pokušati da osvoji Pariz“, pisalo je u objavi, dok je ona ipak ostala na Tviter nalogu turskog „Eurosporta“.

Na slici se nalaze Nadal kako predaje Alkarazu titulu drugog grend slema.

„Eurosport“ je već ranije pravio probleme Đokoviću, a sve se desilo na Australijan openu ove godine.

Novaka su tada napali da se suprostavio sudiji Ameli Turt i da je prekršio teniska pravila u prvom kolu Australijan opena protiv Roberto Karbaljes Baene.

„Eurosport, molim vas da prvo proverite informacije pre nego što postavite nešto osuđujuće i pogrešno“, poručio je Đoković.

Onda je pojasnio na šta tačno misli.

„Glavni sudija mi je dozvolila da idem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, samo pauzu između dva gema. Rekla mi je (to niste snimili kamerom) da moram da požurim. Kada sam gotovo izašao sa terena ona me je pozvala (nisam čuo) i rekli su mi da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam ovamo jedan gde sam išao i morao sam da budem brz zbog vremena. Nisam se „protivio“ njoj ili pravilima. Dala mi je dozvolu i rekla mi je da budem brz. Sledeći put pazite šta objavljujete. Imate odgovornost prema mnogim navijačima koji vas prate“, završio je Đoković.

Novak Đoković stori
Foto: Djokernole Instagram Screenshot

BONUS VIDEO Đoković izjednačio protiv Runea u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar