Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Novak optimista pred početak Vimbldona.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak počinje odbranu titule na Vimbldonu. U prvom meču ga od 14.30 očekuje duel protiv Korejca Sunvu Kvona.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je u odličnom raspoloženju pred početak turnira.

„Trudim se da donesem dobru energiju i raspoloženje. Nadamo se da ću naredne dve nedelje daleko dogurati. Biće dosta tenzije, pritiska, očekivanja. To je nešto uobčajeno i osećaj koji dosta dobro poznajem. Obično je dan-dva pred turnir manji intenzitet treninga, koncentrišem se na određene tehničke detalje, da se očuva dobar osećaj za udarce i generalno i da uđeš u turnir svež i motivisan“, rekao je Đoković za „Sportklub“.

Đoković je poznat kao svestrana ličnost, za razliku od većine tenisera koji se često konstantno fokusiraju samo na tenis.

„Ne znam, ne bih da pričam u njihovo ime. Ima igrača koji žele da razbiju rutinu. Dosta njih odseda u gradu, šetaju, da promene sredinu. Većina igrača, uklojučujući i mene, odseda u blizini terena, da bi izvegli gužvu u saobraćaju, mirnije je… Ja volim porodični, kućni ambijent. Kad se vratim sa uzbudljivog poslovnog dana da dođem u kući u zagrljaj najbližima da punim baterije za naredni dan“, istakao je Novak.
Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO Kondicioni trening Novaka Đokovića pred Vimbldon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar