Novak Đoković i Endi Mari
EPA/Caroline Blumberg

Svi sa nestrpljenjem čekaju turnir.

Takozvana „Velika četvorka“ svetskog tenisa će posle mnogo vremena zaigrati na istom turniru, a veruje se da će to biti i poslednji put.

PROČITAJTE JOŠ

Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Mari igraće zajedno na Lejver kupu u Londonu koji se igra od 23. do 25. septembra.

Federer se vraća na teren posle velike pauze a ujedno je i organizator turnira pa ćemo zahvaljujući tome gledati ponovo „Veliku četvorku“ i to u istom timu.

Lejver kup je zamiošljen kao takmičenjeTima Evrope protiv Tima ostatka sveta, a po prvi put će sva četvorica biti zajedno u ekipi.

Meč će se po prvi put igrati u Londonu, a do sada su trojica igrača reagovala povodom najave spektakla.

„Uzbuđen sam zbog povratka u Tim Evrope. Ovo je jedino takmičenje u kojem igrate kao tim sa momcima protiv kojih se uglavnom takmičite. Igrati sa Rafom, Rodžerom i Endijem – tri moja najveća rivala – biće stvarno jedinstven trenutak u istoriji našeg sporta“, izjavio je Đoković.

Potom se oglasio i Federer koji je okačio zajedničku sliku uz komentar „Drim tim“, a onda je usledila i reakcija Marija.

On je podelio istiu sliku kao Federe i okačio smajli, emotikon koji najavljuje da će sve da gori i ruka koja simboliše moć.

Jedini koji do sada nije reagova jeste Rafael Nadal.

Španac se za sada nije oglađavao o predstojećem spektaklu, pa s emnogi pitaju zašto ga još uvek nema.

Foto: Instagram/andy murray/printscreen

BONUS VIDEO Novak kao maneken, Đoković prošetao modnom pistom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare