Doživeo je Novak Đoković svakakve niske udarce, ali ovog puta nije jasno kako je uredništvo dozvolilo da se ovakav tekst uopšte objavi.

Nije nepoznato da autori u Velikoj Britaniji pokušavaju da diskredituju Đokovića na svaki mogući način, ali ovog puta čak ne postoji ni gram istine.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je u Rimu eliminisan u četvrtfinalu u kom je slavio Holger Rune sa 6:2, 4:6, 6:2, ali se za Britance završio turnir kada je završen meč sa Kameronom Norijem.

Novak je objasnio zbog čega ga je nervirao Nori u toku susreta, ali i onu reakciju kada ga je namerno napucao lopticu u članak. Đoković ga je samo odmerio pogledom, a Nori se izvinio, doduše sa prikrivenim osmehom. Mnogi su pretpostavili da je to uradio namerno.

Tako je nastao tekst sa naslovom „Novak Đoković mora da osuši oči nakon incidenta sa Kamom Norijem„.

„Postoji li smešniji način da izgubite vreme od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za medije? Tamo je u utorak govorio o Noriju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisera, kada je isto tako lako mogao da priča o sebi (…) Nakon toga se Đoković pretvorio u nakaradnog tinejdžera, a samo njega možemo da krivimo za nedostatak sportskog duha u ovom meču“, stajalo je u tekstu. Dakle, Novak je kriv i za prljav potez Britanca. i to nije sve.

Đoković koji je tokom godina ostajao dosledan svojim stavovima (čak i kada su bili protiv ostalih) optužen je za – licemerje.

„Internet je naravno takav, ali je takođe dobar za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemerstvu. I, čoveče, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemeran.“

I pazite sad, pogledajte primere koje navodi autor Džejms Morgan.

„Novak Đoković je bio kritikovan jer je uzeo medicinski tajm-aut u finalu Australijan opena protiv Dominika Tima tokom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu. Zatim se Vavrinka žalio sudiji na duge pauze koje je Đoković pravio tkom finala US Opena 2016. godine. Isto je radio i Endi Marej 2015. godine na Australijan openu, dok se Endi Rodik 2008. našalio da misli da Đoković ima SARS i ptičiji grip. Možda da je napravio pauzu – ne bi izgubio od Runea u meču u kome je psovao svog trenera Gorana Ivanišević“

BONUS VIDEO 22 grend slem titule, 22 neverovatna udarca Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare