Foto: Instagram/natasaninkovic

Nedelja uveče u društvu legendi srpskog glumišta

Predstava „Tri sorele“ Stevana Koprivice, koja se igra u „Zvezdara teatru“, bila je izbor Novaka Đokovića u nedelju uveče. Najbolji srpski teniser gledao je komad u kojem uloge imaju Nataša Ninković, Ana Franić, Sloboda Mićalović, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Đurica i Mima Karadžić.

Nole nije mogao da ode na turnire u SAD, pa pauzu na početku sezone koristi i za ono za šta često nema vremena zbog putovanja i obaveza na terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednjih dana boravi u Beogradu, nakon Dubaija, a u prestonici je neočekivano gledao i evroligašku utakmicu Partizan – Olimpijakos, pa su ga navijači primetili u Areni.

Nedelju za nama je završio u pozorištu, da bi posle predstave bio zadužen za osmehe na licima naših glumačkih veličina.

„Ovaj čovek, uvek i zanavjek“, napisala je Nataša Ninković uz fotografiju sa Noletom koji je oduševio i Anu Franić.

U društvu su se našli i ostali glumci predstave „Tri sorele“, pa je nastala i zajednička fotografija.

Novak se vraća na teren u Monte Karlu

Đoković već više od mesec dana nije nastupio ni na jednom turniru, a njegov povratak rezervisan je za 9. april kada počinje masters u Monte Karlu.

Organizatori prvog mastersa u sezoni, koji se igra na šljaci, potvrdili su učešće Đokovića na turniru. Pre ozvaničenja Novakovog nastupa, poznato je bilo i da će Rafael Nadal takođe svoj povratak obeležiti u Monte Karlu.

Novak ove sezone igra sjajno, ima učinak od 15 pobeda i jednog pporaza, a osvajao je titule u Adelejdu i na Australijan openu.

Srpskom teniseru će ovo biti 16. učešće u Monte Karlu, gde ima 35 trijumfa i 13 neuspeha. Prošle godine ispao je u drugom kolu, te će sada imati priliku za nove ATP bodove, koji mu mnogo znače u borbi za vrh svetske rang liste.

BONUS VIDEO Đoković izlazi pred srpske navijače u Melburn parku posle osvajanja turnira

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar