Danil Medvedev
Foto: Screenshot Youtube Australian open

Danil Medvedev se dobro zabavio po prolasku u polufinale Australijan opena i dao odgovor koji je mnoge nasmejao.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Danil Medvedev je savladao Huberta Hurkača u uzbudljivom meču četvrtfinala Australijan opena. Rus je uprkos velikom umoru došao raspoložen na konferenciju za medije i odgovarao na brojna pitanja.

PROČITAJTE JOŠ

Jedno mu je postavio i Ben Rotenberg američki novinar koji je često napadao Novaka Đokovića , odlučio je da pita ruskog tenisera o drugom polufinalnom meču.

Rotenberg ovoga puta nije postavio provokativno pitanje već je pohvalno govorio o neverovatnoj brojki Đokovića i činjenici da nikada nije izgubio polufinale ili finale u Melburnu.

„Prvo polufinale između Novaka i Jannika. Novak ima 10:0 u polufinalu ovde i 10-0 u finalu. Dok čekate da odigrate svoj meč, da li se nadate da će Jannik moći da se pobrine za njega umesto vas ili smatrate da je za neku vrstu misije Australijan opena važno da pobedi Đokovića na ovom turniru?“, pitao je Rotenberg ruskog tenisera.

Medvedev je bio duhovit.

„Da, stvar je u tome da Jannik sada igra tako dobro, pa ako sam 100 odsto iskren prema vama, ako me pitate sa kim – recimo da sam u finalu – sa kim želim da igram, Novakom, koji nikada nije izgubio ovde, šta god, ide na neku ludu statistiku, ili Jannik koji ne gubi set čak ni kada gubi 5:1 u tajbrejku i takve stvari, ja, ne znam (smeje se) . Stvarno ne znam. Želim da igraju sedam sati i 30 minuta, taj-brejk 30-28 u petom, pa da onda vidimo da li su malo umorni u nedelju. Mislim da će to biti odličan meč. Zaista ću uživati koliko god mogu. Pripremiću svoj meč, ali ako budem imao vremena da gledam, uživaću. Imali su sjajno rivalstvo krajem prošle sezone tako da će stvarno, zaista uživati i da vidimo ko će pobediti, a onda se nadam da ćete me nešto pitati pre finala (smejući se)“.

BONUS VIDEO Ovako je Novak Đoković srušio Tejlora Frica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar