Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, još nije objavio da li će putovati u Ameriku na predstojeće turnire, Masters Sinsinati i US Open, koji će se održati na terenima Nacionalnog tenisekog centra "Bili Džin King" u Njujorku.

Novak se danima unazad priprema u Marbelji, gde je poznato da ima kuću da teniskim terenom, a primećen je i na gradskoj plaži kako se kupa i trči po pesku.

PROČITAJTE JOŠ:

To je svakako dobra kondiciona priprema, što znači da Novak svakako planira da se takmiči uskoro, ali da li će ići u Njujork i dalje je otvoreno pitanje.

Novak je takođe trenirao i na terenima Puente Romano Tenis kluba u Marbelji, a sparing partner mu je već neko vreme talentovani španski teniser Alehandro Davidovič Fokina.

PROČITAJTE JOŠ: Bizarni US Open: Ako umrem, umreću na ličnu odgovornost

Novak je imao prilike dobro da se zabavlja na terenu, oduševio se kada je Fokina pogodio takozvani „tviner“ i sve u svemu pokazuje da je u dobrom raspoloženju.

Kakav će biti njegov odgovor, ali i drugih tenisera, na dokument koji su sa US Opena ponudili teniserima proteklih dana, ostaje da se vidi.

Činjenica je da je tako nešto teško prihvatljivo, ali advokati ATP i organizatori US Opena i dalje pregovaraju o svemu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar