Sjajno.

Foto: Promo
Foot:Nova.rs

Srpski derbi usred Njujorka obećavao je sam po sebi novu stranicu istorije tenisa na Balkanu, ali su se Novak Đoković i Laslo Đere (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) pobrinuli da vidimo epski spektakl.

Nakon meča je aplaudirao najpre publici, a onda je uputio moćne reči Đereu.

PROČITAJTE JOŠ

„Gotovo je dva ujutru, mnogo ljudi je ostao, hvala vam iz dubine duše, nadam se da ste uživali u šou, nije bilo tolko uživanje za mene, pogotovo u prva dva seta. Jedan od najtežih mečeva koje sam odigrao ovde, veliko poštovanje za ono što je Laslo odigrao“, rekao je Đoković.

Otkrio je Novak šta je radio u pauzi nakon drugog seta.

„Zapravo jesam imao motivacioni govor u ogledalu, bio sam besan i nervozan zbog rezultata i svoje igre, ali sam moram da nateram sebe da se podignem. Radio sam to par puta, nekoliko puta i nije, ali ovog puta je uspelo.“

Ponovo se osvrnuo na meč, ali i nešto sporije uslove koji su prisutni ove godine na US Openu.

„Ako je to bio slučaj, nije uticalo na njegovu igru. Mislim da je igrao bolje u petom, možda i bolje nego u trećem i četvrtom. Disao mi je za vratom i u ovim uslovima loptica odskače niže, uslovi su znatno sporiji. Bilo je veoma teško da pronađem rešenje za to, svi aspekti njegove igre su bili sjajni, ali sam se u trećem podigao i uspeo da pobedim. Zaigrao sam agresivnije i ovo je do poslednjeg poena bio sjajan meč“, završio je Đoković.

BONUS VIDEO Novak Đoković preko Alkaraza do nove titule u Sinsinatiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar