Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Organizatori su objavili program za sredu.

Novak Đoković će na teren protiv Kristijana Garina početi ne pre 14.00.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je četvrti meč na centralnom terenu, a program počinje u 07.00 po našem vremenu. Andrej Rubljov će igrati protiv Žižena Žanga, zatim će snage odmeriti Marin Čilić i Oskar Ote, a treći igraju David Gofan (izbacio Karlosa Alkaraza u prvom kolu sa 7:6, 6:3) i Adrijan Manarino.

Srpski teniser je do sada dva puta igrao protiv Čileanca koji nijednom nije uspeo da osvoji ni set, a trenutno se ne nalazi u sjajnoj formi iako je na Vimbldonu stigao do četvrtfinala (najbolji rezultat na grend slemu u karijeri).

Đoković dolazi sa mnogo optimizma u Kazahstan jer je prethodno u Tel Avivu podigao treću titulu u sezoni (sve tri na različitim podlogama), pa sada želi da osvoji i trofej iz kategorije 500 koji mu jedini nedostaje ove sezone.

Čileanac je ove godine bio i u Srbiji i kako je istakao za Nova.rs uživao je u tom periodu.

„Turnir je bio neverovatan, imao sam dobra iskustva tamo, doduše ne i rezultat koji sam želeo, ali sam uživao tokom turnira i u samom kompleksu. Tereni su odlični i hrana je bila odlična. Nisam probao nijedno srpsko jelo, ali je hrana na turniru jer je to Novakov turnir, a on voli specijalnu hranu. Mnogo brine o tome, pa sam uživao u tome. Izgubio sam u prvoj rundi, ali sam imao dobra iskustva“, rekao je Garin za Nova.rs.

Poslao je poruku srpskim navijačima da namerava da se vrati.

„Bilo mi je jako zabavno, pa ću probati da dođem ponovo u Beograd“, završio je Garin za Nova.rs.

BONUS VIDEO Novaka iznervirao navijač, morao da reaguje nakon sjajnog gesta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare