Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Neke stvari se menjaju, samo je Đoković šampion.

Novak Đoković nastavlja da pomera granice u tenisu, a pobedom nad Karlosom Alkarazom je obezbedio novo finale Završnog mastersa u Torinu gde će se boriti za svoj sedmu, rekordnu titulu.

Tamo ga čeka fenomenalni Janik Siner koji ruši sve pred sobom i ne zna za poraz na ovom turniru, a pobedio je i Đokovića u grupnoj fazi posle drame u tri seta.

PROČITAJTE JOŠ

Siner je tako pokazao da je nadolazeća teniska sila, a njegovo sazrevanje u ovoj godini je evidentno i jasno je da smo dobili igrača sposobnog da napadne teniski vrh.

Imaće u nedelju od 18.00 i veliku podršku publike mladi Italijan, a njegova istorija sa Đokovićem duga je sada već jednu deceniju.

Još dok je Novak 2013. harao svetskim tenisom i krčio put ka istorijskim rezultatima, a u to vreme je već bio višestruki grend slem šampion, Siner je imao tek 12 godina.

Tada još dečak, Siner je dobio priliku da se susretne sa jednim od teniskih velikana i da se slika sa svojim idolom, a malo ko je tada mogao da nasluti da će jednog dana voditi spektakularne bitke na terenu.

Na slici koja sada kruži društvenim mrežama, može se videti stidljivi riđokosi dečak i veliki šampion Novak i koja je oduševila brojne fanove.

Danas, taj stifljivi dečak želi da po drugi put uzme skalp Đokoviću u samo nekoliko dana i sjajan turnir kruniše najvećim peharom u dosadašnjoj karijeri.

BONUS VIDEO Teniska specijalizacija dr Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar