Novak Djokovic sa decom
Novak Đoković sa decom Foto:Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Najbolji teniser planete Novak Đoković istakao je kao poseban trenutak to što su njegova deca, Stefan i Tara, po prvi put zajedno gledala meč.

Novak je u finalu mastersa u Parizu pobedio Danila Medvedeva, podigao je šestu titulu pariskog turnira i ukupno rekordnu 37. iz serije 1000.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nedelja puna blagoslova. Oba deteta po prvi put me zajedno gledaju ceo meč. I to kakav meč. Velika borba sa izvanrednom atmosferom na tribinama. Tokom cele nedelje sam osećao puno podrške i ta energija me je nosila do trofeja. Hvala mom timu na trudu da se ostvari još jedan veliki uspeh. Radujem se da donesem još jedno ‘drvo’ u šumu gde ovaj vuk spava“, napisao je Đoković u nedelju uveče.

Ako se setimo, Novaku je mnogo značilo kada mu je sin Stefan prvi put bio na meču, još pre tri godine na Vimbldonu.

I tada, Stefan je mogao da prisustvuje tek po završetku finala sa Kevinom Andersonom. Doduše, Novakovi klinci su bili na tribinama i u Beogradu, ali je ovo najveći turnir na kom su zajedno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Osvrnuo se potom prvi reket sveta i na svog nedeljnog rivala Danila Medvedeva.

„Ono što cenim i poštujem kod Danila je njegova doslednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav, a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom. Drago mi je da se rodilo još jedno značajno rivalstvo za tenis“, zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: Novakovo slavlje sa porodicom posle finala mastersa u Parizu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar