Novak Đoković
Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Životnu dramu Boriše Simanića pomno je ispratio i Novak Đoković, a onda se i čuo sa košarkašem koji je prošao kroz najteže trenutke.

Foto: Promo
Foot:Nova.rs

Simaniću je morao da bude odstranjen bubreg nakon neugodnog udarca koji je pretrpeo na meču protiv Južnog Sudana, a od tada reči podrške dolaze iz svih krajeva sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je odlučio da mu javno pošalje poruku podrške, a već je to uradio direktno. Pojasnio je i kako je izgledao taj razgovor.

„Stvarno mi je jako žao šta se desilo Boriši. Nije izgledalo toliko jako kada se gleda preko ekrana, ali šta je to sve proizvelo… Strašna stvar. U utorak mi je poslao poruku, na Instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam mu rečima podrške. Rekao sam da mu šaljemo energiju da ozdravi, da se molimo za njega“, počeo je Đoković.

Zatim je nastavio biranim rečima da govori o velikoj žrtvi srpskog košarkaša i poželeo mu da nastavi da se bavi sportom koji voli.

Boriša Simanić Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

„Jako mi je krivo što je doživeo tako nešto, to ne želimo nikome da se desi – bubreg je čovek izgubio, ne pamtim da se skoro desilo nešto slično u sportu. Ne poznajem ga lično toliko dobro, ali ono što sam čitao o njemu i što drugi kažu jeste da je izuzetno dobar čovek, sa pravim vrednostima, da mnogo voli Srbiju i da to pokazuje iz godine u godinu. Želim mu što brži oporavak, ne znam kako će to izgledati u budućnosti, ali nadam se da će moći da igra košarku.“

Još jednom je pohvalio jedinstvo koje postoji među „orlovima“.

„Video sam i selektora Pešića i kapitena Bogdana, svi u svakom intervjuu govore o njemu, o vezi i međusobnoj podršci“, završio je Đoković.

BONUS VIDEO Novak ostvario novu pobedu na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar