Destani Ajava
Foto: Screenshot Instagram Destanee Gabriella Aiava

Dirljiva priča mlade devojke.

Destani Ajava, mlada australijska teniserka, otkrila je da je nedavno pokušala samoubistvo.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je za svoj rođendan odlučila da podeli potresnu priču o tome kako je umalo oduzela sebi život.

„U noći 17. aprila, htela sam da se bacim sa mosta. Tri čoveka su prolazila, izvukli su me i odvezli kući. Nisam želela da dočekam 22. rođendan. Ponekad ljudi na koje naiđete u životu mogu da učine da se osećate nedostojnim da budete voljeni, ali na kraju sam naučila: Bog je milostiv i neće dozvoliti da budete iskušeni preko svojih snaga, ali će vašim iskušenjima pružiti i izlaz da biste mogli da izdržite“. Hvala vam na podršci“, napisala je Ajava na Instagramu 10. maja na svoj rođendan.

Ov mlada igračica je tokom 2017. godine bila i 147. igračica planete. Slavila je na australijskim šampionatima do 18 godina, što joj je obezbedilo vajd kard za Australijan open 2017. godine. Bila je prva teniserka ili teniser koji je rođen 2000. godine, a koji je nastupio u glavnom žrebu grend slema.

Nije uspela da igra ostale grend slem turnire jer je najdalje stigla do treće kola kvalifikacija. U karijeri ima tri ITF titule.

Na telefonski broj 011/7777-000 mogu se javiti oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica, a sa njima će razgovarati stručnjaci iz oblasti mentalnog zdravlja – psihijatri, psiholozi, socijalni radnici.

BONUS VIDEO Novak Đoković emotivno o prvom meču sina Stefana

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar