Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srpska teniserka Nina Stojanović rekla je da je reprezentacija veoma motivisana pred duel sa Kanadom u Bili Džin King kupu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igrati za reprezentaciju je uvek nešto posebno, ti dani provedeni u timskom duhu nadahnjuju sve nas i uvek nam donesu neku novu energiju za nastavak sezone. Konačno smo na okupu i visoko motivisane za trijumf Srbije u ovom ni malo lakom meču protiv Kanade. Poštujemo protivnika, ali smo svesni i naše snage, imamo nekoliko dana do meča da se pripremimo i damo sve od sebe da u subotu istrčimo pobednički krug u hali Ibar“, rekla je Nina Stojanović.

Ženska teniska reprezentacija Srbije će igrati protiv Kanade u borbi za plasman u plej-of Svetske grupe Bili Džin King kupa za 2022. godinu.

Srbiju će predstavljati Nina Stojanović, Olga Danilović, Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Radivojević.

„Više od godinu dana nismo imali priliku da obučemo nasionalni dres i zaigramo za Srbiju, sve zbog svima dobro poznate situacije sa koronavirusom. Plej-of koji smo izborili u Luksemburgu 2020. trebalo je da igramo prošle godine u aprilu, zatim je meč pomeren za februar ove godine, a onda prolongiran za april“, kazala je Stojanovićeva.

Ona je istakla da je cilj osvajanje trofeja.

„Znam da je želja svih nas da podignemo šampionski pehar, da donesemo zlato Srbiji, konstantno vredno radimo kako za svoje lične karijere tako i za nacionalni tim i verujem da će nam se ta želja i ostvariti ako ostanemo dosledne sebi“, navela je Nina Stojanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar