Aleksander Zverev, Novak Đoković
Aleksander Zverev, Novak Đoković; Foto: EPA/EFA SEBASTIEN NOGIER

Dugo Zvereva nismo gledali na terenu, ali još uvek nije 100 odsto spreman

Aleksandar Zverev naporno se sprema za povratak na teniski teren, ali još uvek nije u najboljoj formi, što potvrđuje i njegov stariji brat Miša.

PROČITAJTE JOŠ:

Mlađi brat Zverev se povredio još na Rolan Garosu u polufinalu, kada je morao da preda meč Rafaelu Nadalu, a stradali su ligamenti.

Saša je hteo da učestvuje u Dejvis kupu u septembru, ali je ipak odložio povratak i pitanje je da li ćemo ga videti na terenu do kraja sezone.

„Otišli smo na Maldive, bio je to lep provod, ali Saša bi voleo da je na terenu. Nikada nije imao tako dugu pauzu“, rekao je Miša Zverev u razgovoru za Eurosport.

Zverev je trenutno u trenigu, ali ne želi da igra ako nije u stanju da osvoji turnir.

„Saša ne želi samo da igra turnire kad ozdravi, već kada je zaista spreman u smislu forme. Mnogo je bolje. Mislim da će biti uskoro u stanju da igra. Trenutno trenira oko pet sati dnevno, i ide na sve tretmane“.

Miša Zverev je povratak svog brata uporedio sa Novakom Đokovićem, koji nije igrao od Vimbdlona, a onda je osvojio dva turnira u nedelju dana. Srbin je trofeje podigao u Tel Avivu i Astani, te je obezbedio plasman na Završni turnir u Torinu.

„Novak je neverovatno jak. Vrati se na teren, osvoji dva turnira i to je to. On očigledno nije bio povređen, imao je samo jednu takvu pauzu, ali vrati se tenisu sa mnogo samopouzdanja i igra svoju igru. Siguran sam da će biti još bolji. To je impresivno, posebno kad imate 35 godina“, zaključio je Zverev.

BONUS VIDEO Fantastičan poen Zvereva na brej lopti protiv Karenja Buste

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar