Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Problemi Rafaela Nadala sa leđima su ozbiljniji nego što se u prvi mah mislilo, pa se sada postavlja pitanje da li će ga ljubitelji tenisa gledati na Australijan openu.

PROČITAJTE JOŠ

Španac je zbog problema sa ukočenim leđima u poslednji trenutak otkazao meč sa Aleksom de Minorom iz Australije na ATP Kupu, a sada su sve glasnija šuškanja da bi mogao da bude primoran da preskoči i prvi grend slem u sezoni.

Svi mečevi zakazani za četvrtak u Melburnu su otkazani zbog koronavirusa, a ni da je bilo moguće da se turnir održi Rafu ne bismo videli protiv Grčke.

Nadal je objasnio da „se ne oseća loše loše, ali da nije dovoljno dobro da bi mogao da igra“.

Ostaje otvoreno pitanje da li ćemo „bika sa Majorke“ videti na Australijan openu, koji je do sada osvojio samo jednom 2009. godine, a čiji je početak zakazan za 8. februar.

Ipak, ne treba tek tako otpisati Španca jer mu je cilj da osvoji najviše grend slem trofeja u istoriji, te nema sumnje da će uraditi sve kako bi mogao da zaigra u Melburnu.

Često je u karijeri imao problema sa leđima Nadal, pa će dobro proceniti situaciju pre nego što izađe na teren jer neće želeti da ugrozi nastavak sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar