Foto: REUTERS/Nikola Solic

Patrik Mekinro, mlađi brat Džona Mekinroa, i nekadašnji selektor Dejvis kup tima SAD, pozitivan je na testu na koronavirus.

On se preko Tvitera obratio javnosti sa porukom da je sazbao da je pozitivan na testu, ali da se trenutno oseća veoma dobro.

Pedesettrogodišnji Mekinro je testiran u okrugu Vorčester, predgrađu Njujorka, gde je bio u izolaciju u poslednje vreme.

„Osetio sam izvesne simptome pre deset ili 11 dana. Jutros mi je stigao test koji je potvrdio da sam pozitivan. To su loše vesti, dobre su one da se osećam dobro. Simptomi su nestali i osećam se stoprocentno dobro“, poručio je Patrik.

On se oglasio iz svog podruma rekavši da su on i njegova porodica u samoizolaciji više od dve nedelje i savetovao je sve da učine isto.

„Da budemo jasniji, ja sam primer nekoga ko je bio u stanju da se izbori sa ovim i sad se osećam dobro“, dodao je Mekinro i zahvalio se svima na porukama podrške.

„Dirnut sam vašim brojnim porukama podrške“.

Jedinu titulu u singlu, Patrik Mekinro osvojio je 1995. u Sidneju. U dublu, osvojio je Rolan Garos 1989. sa Džimom Grebom.

Kao selektor SAD, u finalu 2007. u Portlandu, stigao je do trofeja, popularne „salatare“ pobedom nad Rusijom od 4:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram