Foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Američka teniska legenda Džon Mekinro uvideo je koliko mu na terenu fale najveće zvezde svetskog tenisa današnjice, tek kad nijednog od njih nije bilo u Majamiju.

Masters na Floridi osvojio je Hubert Hurkač koji je u finalu pobedio Janika Sinera, u znatno slabijoj konkurenciji nego da su tu višestruki grend slem šampioni.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije bilo Đokovića, Nadala i Federera, Mari takođe nije već duže vremena relevantan, sve to je otvorilo prostor da i neki mlađi asovi „prodišu“ na ATP turu.

Federer se povukao posle jednog meča u Dohi, Srbin je otkazao Majami, a Nadal je od početka godine imao problema sa bolovima u leđima.

Svi najveći igrači su se već okrenuli sezoni na šljaci i njenoj kruni – Rolan Garosu, pa zato mogu da priušte sebi malo „lufta“.

„Tenisu počinje da ostaje bez superzvezda. Veliki turnir bez Đokovića, Nadala i Federera je manje zabavan“, rekao je Mekinro, a prenose švajcarski mediji.

Đoković će igrati Monte Karlo, Nadal bi takođe trebalo da bude maksimalno konkurentan na šljaci, dok je Federeru, koji se bliži 40. rođendanu glavni cilj Vimbldon uz Olimpijske igre u Tokiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar