AP Photo/Adam Hunger

Poslastica za sve ljubitelje tenisa

Ruski teniser Danil Medvedev igraće u polufinalu turnira u Astani protiv Novaka Đokovića, pošto je deklasirao Roberta Bautistu Aguta sa 6:1, 6:1.

Novak i Medvedev su poslednji meč igrali prošle godine na Mastersu u Parizu, a ove godine su samo dva puta igrali na istim turnirima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Baš sam razmišljao i pre ovog meča (sa Bautistom) – ove sezone smo Novak i ja odigrali samo jedan turnir zajedno, to je bio Rolan Garos. Ovo je drugi, i već igramo jedan protiv drugog, srećan sam zbog toga“, rekao je Medvedev.

Rus je bio dominantan u meču protiv Španca u četvrtfinalu, te u dobroj formi dočekuje Novaka, koji je slavio na poslendjih sedam zvaničnih mečeva, te je osvojio 14 uzastopnih setova.

„Igrao sam na pravi način, bio sam čvrst i trudio sam se da mu otežam život na sve moguće načine. Probao sam da igram raznovrsno, da ga malo iznenadim, nije lako igrati sa Robertom“, dodao je Medvedev.

Rus je upitan i da li je Đoković trenutno igrač kojeg najviše želi da pobedi.

„Rafu još više“, odgovorio je Medvedev.

Srbin i Rus će igrati u Astani ne pre 14 sati po srpskom vremenu u subotu. Do sada su se sastajali deset puta, a Novak je u šest duela bio pobednik.

BONUS VIDEO Kirjos savladao Medvedeva na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar