Marija Šarapova; Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Marija Šarapova ponovo se oglasila na društvenim mrežama, nakon što je prošle nedelje objavila broj mobilnog telefona i poručila navijačima da još šalju SMS poruke. Lepa Maša, je za nepuna dva dana primila čak 2,2 miliona poruka.

Ruskinja Marija Šarapova je na jedan izuzetno originalan način, osmislila kako da prekrati boravak u kućnom karantinu u doba pandemije koronavirusa.

Teniserka koja se povukla u 33. godini, obelodanila je na društvenim mrežama broj mobilnog, bio je to znak da krene lavina poruka.

„Razmišljala sam kako da dođem sa svima vama u kontakt i došla sam na ideju. Želim da čujem šta mislite o celoj ovoj situaciji distanciranja i izolacije. Evo vam ideja, želim da mi pišete šta mislite o tome. Napisaću ovde broj mobilnog telefona koji upravo držim u rukama i snimam se. Dakle, pišite mi i čekajte na odgovor. Molim vas, učinite to“, rekla je, između ostalog, Šarapova.

Ruskinja je na samo nedelju dana kasnije na društvenim mrežama objavila da je dobila 2,2 miliona poruka za 40 sati.

Naravno, iza svega stoji marketing. Reč je o aplikaciji „MyCommunity“ putem koje fanovi šalju poruku te istovremeno primaju obaveštenja o raznim promocijama, proizvodima i svim drugim marketinškim stvarima vezanim uz osobu kojoj su poslali poruku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram