Safin
Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Marat Safin, bivši teniser, poznat je kao osoba koja se ne libi da iznese mišljenje, čak ni kad ima razičit stav u odnosu na većinu.

Rus koji je imao zaapaženu igračku karijeru nesvakidašnjom teorijom dospeo je u centar medijske pažnje.

PROČITAJTE JOŠ

„Smatram da nas virusom spremaju za čipovanje. Još 2015. godine Bil Gejts je najavio pandemiju. Rekao je da naredni neprijatelj čovečanstva neće biti nuklearni rat već virus“, rekao je Safin za ruske medije.

„Simulacija svega ovoga izvršena je u Davosu na Ekonomskom forumu. Sumnjam da je Bil Gejts predvideo epilog, samo je znao“.

Osvajač dva grend slema je dodao da ne veruje da je situacija sa pandemijom koronavirusa poput one kakva je predstavljena u javnosti.

„Pojedinci misle da će ljudska vrsta izumreti. Ne verujem u to, jedino što ćemo uskoro šetati ulicama čipovani. Uspeli su da celu ljudsku vrstu stave pod ključ. Svi sedimo zatvoreni i sve fnkcioniše po planu. Uveren sam da postoje ljudi moćniji i od svetskih lidera, pravi gospodari novca koji sa lakoćom mogu da preokrenu situaciju. Zovite ih vladari iz senke ili kako god. Rotšild i Rokfeler su dobro poznata imena, ali je neko i iza njih“, obrazložio je Safin.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram