EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Najava velikih dela

Foto: Nova.rs/Shutterstock

Frnacuski teniser Luka van Eš zakazao je duel sa Novakom Đokovićem u drugom kolu turnira u Banjaluci. Mladi Francuz je savladao Stena Vavrinku u prvom kolu, iako je to malo ko očekivao.

„Vavrinka… Gledao sam ga mnogo na televizoru, nije sada četvrti na svetu, ali je i dalje Vavrinka. Neverovatno za mene da pobedim. Mislio sam ako nastavim ovako da ću moći da preokrenem. Ponosan sam što sam uspeo.“, počeo je mladi Van Eš.

PROČITAJTE JOŠ:

Dotakao se Francuz i duela sa Novakom.

„On je sjajan šampion ovog sporta, biće sjajno igrati protiv njega, uživaću i pokušaću da pobedim. Danas je bila važna pobeda, sada moram da pobedim Đokovica da odem u četvrtfinale, ali sam uzbuđen. Biće veoma teško.“

Svestan je da su Vavrinka i Novak u poznim igračkim godinama.

„Bio sam srećan što sam imao šansu da igram sa Vavrinkom, možda priliku da igram sa Novakom, to je možda njegova poslednja godina, igrao je već 20 godina.“

I dalje je posvećen studiranju.

„Neću danas učiti matematiku, jer cu biti umoran. Nekad je izazovno tokom godina, ali može da mi pomogne da ne radim samo za tenis, ali i da se pripremim za život posle tenisa“.

Vidno je oduševljen zbog predstojećeg duela sa Novakom.

„Bio sam mali dečak koji je sanjao da postane teniser, gledao sam Novakove mečeve i radujem se da igram protiv njega. Gledao sam Novaka na televiziji, sad moram da ga pobedim“.

BONUS VIDEO Novak Đoković pobedio Australijanca De Minaura

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar