Laslo Đere
Laslo Đere; Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Žali za propuštenim prilikama protiv drugog tenisera sveta.

Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

Danil Medvedev savladao je Lasla Đerea sa 6:3, 6:4, 6:3 u trećem kolu Rolan Garosa, a nakon susreta je srpski teniser istakao da je bio daleko od svog maksimuma.

PROČITAJTE JOŠ

„On je igrao dosta dobro, čini mi se, možda nisam to očekivao. Nisam igrao na svom najvišem nivou, pravio sam greške u bitnim trenucima, i kada sam imao prilike da presudim poen“, počeo je Đere.

Objasnio je da ima problema sa povredom još od turnira u Monte Karlu.

„Imam manju rupturu u aduktoru, razmišljao sam da li uopšte da dođem. Posle dva seta, ne pamtim da sam bio gore fizički. Nije se odmah protumačila tako povreda, prvo su mislili da je kost upaljena. I jeste, ali zbog rupture. Da mi je neko rekao pre osam dana da ću stići do drugog kola i da odigram meč od početka do kraja, bio bih srećan. Sama povreda je počela da mi smeta tek u trećrm setu, ali nisam mnogo trenirao i verovatno sam se zato tako osećao u trećem setu.“

Najavio je kraću pauzu da bi sanirao povredu.

„Sada sledi pauza, doktori procenjuju sedam do deset dana, najviše dve nedelje. Verujem da ću da se oporavim do Vimbldona, možda počnem već da radim kondiciju posle nekoliko dana ako budem mogao. Prijavio sam i Hale i Majorku, verujem da ću biti spreman za Majorku sigurno“, završio je Đere.

BONUS VIDEO Barbara Šet o rivalstvu Đokovića i Nadala i značaju da Novak ostane prvi

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar