Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Filip Krajinović nalazi se u izolaciji u Dohi, odakle je objasnio kako je izgubio želju za povratkom na teren i da će po povratku kući odlučiti šta će dalje.

Srpski teniser našao se u neprijatnoj situaciji i to ne svojom krivicom…

Njegov fizioterapeut Vlade Kaplarević bio je pozitivan na koronavirus i Krajinoviću je zbog toga rečeno da mora da bude u samoizolaciji, ali se i to zakomplikovalo.

PROČITAJTE JOŠ

„Nadam da ću biti ponovo testiran i nadam se da će sve biti kako treba”, napisao je Krajinović tada na Instagramu, posle poraza u 1. kolu turnira u Dohi od Davida Gofana sa 6:4, 6:4.

Međutim, susreo se s novim problemima, iako je uradio pet PCR testova koji su negativni.

„Prvo su mi rekli da ću ostati dva-tri dana u izolaciji dok ne dobijem dva negativna testa. Onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana i nakon toga da ću provesti čak 14 dana u karantinu. Ne smem iz zemlje, ne puštaju me ni iz hotelske sobe“, ispričao je Krajinović u jutarnjem programu TV Prva.

Srpski teniser je želeo da igra Masters u Majamiju i potom na šljaci u Monte Karlu, ali će sada morati da menja planove.

„Izgubio sam motivaciju, moraju neke stvari da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kad se vratim kući, videću šta ću dalje. Nemam želju da se vraćam na teren, pa da opet moram u karantin“, rekao je Krajinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar