Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Miomir Kecmanović i Hamad Međedović završili su takmičenje na Belgrade Openu porazima u šesnaestini finala.

Hamad Međedović je protiv Aleksa Molčana u prvom setu odolevao sve do sedmog gema, kada je Slovak iskoristio svoju prvu brejk šansu, a potom u desetom gemu i drugu set loptu za 1:0 u setovima.

PROČITAJTE JOŠ...

U drugom delu igre Molčan je odmah na početku došao do brejka i poveo 1:0, zatim propustio četiri brejk prilke da dodatno uveća vođstvo u petom gemu, ali nije uspeo da se odbrani u devetom, pa je 255. teniser planete ušao među 16 najboljih.

I Kecmanović je odigrao veoma slab meč protiv Pabla Kuevasa, prvo je pri rezultatu 3:2 izgubio svoj servis, potom je propustio da odmah uzvrati istom merom, ali je Urugvajac u devetom gemu potvrdio prednost.

U drugom setu Kuevas je bio još ubedljiviji, prvo je nakon izgubljenog uvodnog gema vezao tri, uz brejk, i došao do 3:1, potom u sedmom po drugi put oduzeo servis, da bi u osmom odbranio četiri šanse Kecmanoviću da mu oduzme servis, te prvu meč loptu pretvorio u kartu za osminu finala.

Kuevasa očekuje Federiko Korija, a pobednik ovog meča ide na boljeg iz susreta Novak Đoković – Mats Moraing, dok će Molčan „ukrstiti rekete“ sa takođe teniserom iz Srbije, Peđom Krstinom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram