EPA-EFE/MARK LYONS

Ispred nje je blistava budućnost

Mlada američka teniserka Koko Gof osvojila je titulu na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4 pobedila Karolinu Muhovu.

Meč je trajao skoro dva sata, a Gof je potpuno zasluženo slavila, pošto je u oba seta bila bolja uz povremene oscilacije u igri.

Već na startu je mlada Amerikanka napravila brejk za 2:0, ali je onda ispustila gem na svoj servis. Razmenu brejkova videli smo i posle rezultata 3:2, a ključni gem bio je osmi kada je Gof ponovo oduzela servis protivnici.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanka je u narednom gemu prošla bez izgubljenog poena, te je povela sa 1:0 u setovima.

Drugi deo igre je takođe bio zanimljiv, igrani su dugi gemovi, a ponovo je Koko prva stigla do brejka i to duplog za vođstvo od 5:2.

Muhova je uspela da spase tri meč lopte, vrati jedan brejk, ali je Amerikanka opet bz izgubljenog poena dobila gem na svoj servis, koji je ujedno bio i poslednji.

Gof je imala po 16 vinera i neiznuđenih grešaka, dok je Čehinja imala nesrazmeran odnos – 20 direktnih poena i 35 grešaka koje nije inicirala njena protivnica.

Koko zaista ima impresivne letnje rezultate iza sebe, pošto je pre ove titule osvojila i pehar u Vašingtonu, dok je u Montrealu stigla do četvrtfinala.

Ovo je bila peta titula za 19-godišnju Gof u karijeri, odnosno treća u ovoj godini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar