Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u osminu finala dubla na turniru u Majamiju pobedom nad Marselom Melom i Žan Žilijenom Rožeom.

PROČITAJTE JOŠ...

Kecmanović je u paru sa Aisamom Kurešijem iz Pakistana do mesta među 16 najboljih stigao nakon sat i 35 minuta igre, i to pošto su prvi set izgubili sa 7:6.

Nakon što su i jedni i drugi zabeležili po dva brejka, prvi set je okončan u taj-brejku, gde su Brazilac i Holanđanin iskoristili treću set loptu i sa 7:5 došli do 7:6 i 1:0 u setovima.

Prvi korak ka preokretu napravili su u drugom gemu drugog seta brejkom koji su pretvorili u 3:0, a zatim rutinski priveli taj deo igre kraju i izjednačili, pa je pobednik odlučen u trećem setu koji je igran do deset osvojenih poena.

Fantastično su ušli u njega Kecmanović i Kureši, osvojili prvih pet poena, potom na seriju od dva poena rivala odgovorili sa tri vezana poena, a potom drugu meč loptu pretvorili u prolazak dalje.

Kecmanović i Kureši će u narednoj rundi igrati protiv boljih iz duela u kom će osmi nosioci Pjer Erber i Nikola Mau igrati protiv Rohana Bopane i Benoe Pera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar