Miomir Kecmanović
Miomir Kecmanović; Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Kecmanović nastavlja sjajan turnir.

Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je Marina Čilića posle preoketa sa 6:7 6:3 i 7:6 i plasirao se u treće kolo mastersa u Indijan Velsu.

U sjajnom meču videli smo puno preokreta, a mnogo je bolje počeo Čilić. Hrvat je imao brejk prednosti i servirao pri rezultatau 5:3 za prvi set, a onda je usledila drama. Kecmanović je oduzeo servis rivalu i izborio taj-brejk.

#related-news_1

Odlično je počeo Kecamović, poveo sa 4:0, ali je pao i dozvolio Čiliću da preokrene i sa 7:5 u taj-brejku osvoji prvi set.

Nakon što je u nastavku spasio brejk lopte, Kecmanović oduzima servis Čiliću koji uz manje probleme čuva do kraja i sa 6:3 uspeva da izjednači u setovima.

U trećem setu su obojica uspela da sačuvaju svoj servis, iako se naš teniser više mučio, pa je ponovo odlučivao taj-brejk.

Kecmanović je u odlučujućim trenucima spasao dve meč lopte. Čilić je vodio 6:4 i servirao, ali je Srbin uspeo da napravi veliki preokret i obezbedi mesto u trećem kolu.

Kecmanović će od ponedeljka ponovo biti među 60 najboljih igrača sveta, a u borbi za plasman u osminu finala sastaće se sa Feliksom Ože Alijasimom ili Botikom van de Zandšlupom.

BONUS VIDEO Kecmanović sa srpskim navijačima posle meča sa Sonegom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar