Foto: EPA-EFE/Jorge Reyes

Miomir Kecmanović je prekinuo seriju od tri poraza koje je vezao nakon sjajnog nastupa na Australijan openu i posle preokreta u tri seta 4:6, 6:3, 6:1 savladao Dijega Švarcmana.

Srpski teniser je nakon osmine finala Australijan opena zaređao tri poraza od dosta lošijih igrača i sada je konačno uspeo da se vrati na pobednički kolosek iako nije bilo nimalo lako.

PROČITAJTE JOŠ

On je ponovo loše otvorio duel jer je već u trećem gemu dozvolio brejk rivalu. Kada je u osmom uspeo da uzvrati udarac, činilo se da će osvojiti i prvi set, ali je već u prvom sledećem servis gemu usledio hladan tuš zbog novog brejka, a potom i gubitak prvog seta.

U drugom smo videli veliku borbu, a prvi brejk je napravio Kecmanović u petom gemu, ali ga je odmah potom posle maratonskog gema poklonio rivalu.

Ovoga puta ipak nije dozvolio potpuni raspad pa je novim brejkom došao do izjednačenja u setovima, a treći set je igrao kao u transu pa je konačno došao do pobede.

Njega za dva dana u drugom kolu čeka bolji iz duela između Aleksandra Zvereva i Danijela Altmajera i ako ne bude velikih iznenađenja, Kecmanovića očekuje veliki izazov za plasman u četvrtfinale.

BONUS VIDEO „Poreski udar“ na Novaka Đokovića – da li sledi obračun? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar