Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Maldi Španac imao jednu želju u vezi Đokovića.

Čuvena „Magična kutija“ u Madridu bila je svedok istinskog teniskog spektakla. U polufinalu mastersa u prestonici Španije, senzacionalni tinejdžer Karlos Alkaraz savladao je Novaka Đokovića posle tri seta rezultatom 6:7, 7:5, 7:6.

PROČITAJTE JOŠ

U meču koji je trajao tri i po sata, publika je mogla da uživa u sjajnim potezima i velikoj drami koja će se dugo pamtiti, a Alkaraz je pokazao da njegov meteorski uspon nije slučajan.

Talentovani teniser je posle pobede nad Rafaelom Nadalom tako uzeo skalp i Novaku Đokoviću i pokazao zašto oko njega vlada tolika euforija.

Novak Đoković je posle meča imao samo reči hvale za svog rivala, a kasnije je i na društvenim mrežama okačio slike sa njihovog meča uz sjajnu poruku.

„Velike stvari su pred ovim talentom u budućnosti. Srećno u finalu“, napisao je Đoković.

Ni Alkaraz nije ostao dužan pa se prvo zahvalio publici na podršci.

„Meč u Madridu koji je toliko dugo trajao! Izgubio sam reči posle još jednog nezaboravnog dana na turniru. Navijači, hvala još jednom na podršci, na energiji i što ste uvek tu. Čekam vas sutra u finalu“.

Alkaraz je zatim uputio i posebnu poruku Novaku Đokoviću.

„Ne mogu da dočekam još jednu sjajnu borbu sa Novakom Đokovićem! Novače, srećno na sledećim turnirima!“ poručio je mladi Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO Novaku Đokoviću tekla krv, navijači zviždali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare