Kamila Đorđi se sakrila
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kamila Đorđi, poznata italijanska teniserka, iznenada je odlučila da završi karijeru, a to čak nije ni objavila sama. To je bio prvi znak da nešto nije u redu.

Kamila je odlučila da prestane sa teniskom karijerom, te da se posveti modelingu i biznisu sa donjim rubljem nakon iznenadnog kraja.

PROČITAJTE JOŠ

Italijanski list „Gazzetta dello Sport“ sada prenosi da teniserka ima nekoliko miliona duga na ime poreza. U karijeri je zaradila nešto preko šest miliona dolara od tenisa.

Italijanska vlast je sada navodno traži, a ovaj list piše da je reč o „misteriji“, te da je „nestala bez traga“. I to ne samo ona.

Povela je sa sobom na do sada nepoznatu lokaciju majku Klaudiju, oca Serhija i braću Amadeusa i Leandra.

Odlučila je u jednom trenutku da se oglasi na Instagramu.

„Za više vesti pratite moj Instagram. Sve što izlazi u javnost je laž, toliko je netačnih informacija o mojim planovima. Veselim se što ću s vama podeliti informacije o onome što sledi. Prava je sreća s vama deliti život. Nastavimo zajedno ovo putovanje“, napisala je Italijanka.

Pomenuti list pretpostavlja da je trenutno u Argentini, zemlji njenog oca, iako poslednji tragovi govore da je bila u San Dijegu u SAD. Italijanski novinari i WTA su pokušali da je kontaktiraju, ali se nije javila.

Njena porodica u Italiji nema nekretnine, već je sve iznajmljeno.

BONUS VIDEO Novak Đoković: Ove godine mi je drugačiji osećaj, videćemo na RG

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare