Novak Đoković i Kameron Nori Foto:Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert

Lepe reči Britanca.

Britanski teniser Kameron Nori veruje da će Novak Đoković naredne godine biti favorit za sve titule.

PROČITAJTE JOŠ

Nori je krajem ove sezone uputio kritike Đokoviću, pošto je i pre nego što je Novak obezbedio mesto među osmoricom najboljih u trci za Završni masters, znalo se da će na njemu učestvovati jer prema pravilima osvajači grend slemova koji obezbede mesto među Top 20 imaju sigurno mesto na turniru.

„On je taj koga treba pobediti. Imao je neverovatnu godinu iako je igrao na ograničenom broju turnira. Veoma ga poštujem, neverovatan je način na koji je završio ovu sezonu. Igrao sam s njim na Vimbldonu, pružio sam mu otpor i dobro je porediti se s njim“, rekao je Nori u intervjuu za ATP.

Otkrio je i ciljeve za narednu sezonu, u kojoj očekuje veliki napredak.

„Želim da budem svetski broj jedan, to je veliki cilj za mene. Očigledno ima mnogo stvari koje prvo moram da popravim. S obzirom na to da neke od legendi ove igre polako padaju, postoji mnogo šansi i prilika. Osećam da sam među najboljim igračima na svetu, treniram sa njima i pobeđujem ih i igram tesne mečeve sa njima. Tačno sam tamo gde želim da budem i želim da nastavim da se trudim i napredujem“, dodao je Nori.

BONUS VIDEO Bizaran prekid meča Đokovića i Medvedeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar