Igra se nastavlja – Mozzart pokreće i besplatnu školu tenisa u Beogradu

Tenis 24. jul. 202112:00
Podeli:
Foto: Promo

Viktor Troicki nakon Olimpijskih igara dolazi na prvi otvoreni čas za mališane od 5-8 godina.

Mozzart i šampioni nastavljaju akciju – da sport ponovo bude dostupan svoj deci! Nakon fudbala, košarke, odbojke i rukometa na red je došao i tenis!

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću u saradnji sa Teniskim klubom Crvena zvezda pokreće besplatnu školicu “belog sporta” u Beogradu za decu od 5-8 godina.

Prijave za učešće na prvom probnom času su počele i mogu se slati na [email protected].

Foto: Promo

„Drago nam je da se Mozzart opredelio da zajedno sa nama napravi besplatnu školu tenisa za decu, gde će oni imati priliku da se okušaju sa reketom i vide koliko ih to zanima. Naravno, na početku će svi reći da žele da budu Nole, ali za to je potrebno mnogo godina rada, truda i odricanja”, kaže Slobodan Vojinović iz Zvezde.

On objašnjava da će biti odabrano 60 mališana sa kojim će raditi 4 trenera u grupama od po 12. Treninzi će biti dvaputa nedeljno na terenima TK Crvena zvezda (Mije Kovačevića 9), a na kraju ih očekuje i turnir.

„Naša škola ima dugu tradiciju i iz nje su potekli mnogi šampioni, nadam se da će se i sad pojaviti neki. Zvezda je najtrofejniji klub, deca će ovde imati dobre uslove za rad. Treneri će proceniti ko ima talenta, želje i afiniteta, a na prvom otvorenom treningu u tome će im pomoći Viktor Troicki“, objašnjava Vojinović.

Foto: Promo

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut proletos u okviru kojeg su deca dobila priliku da šest meseci treniraju fudbal, košarku, odbojku i rukomet bez ikakve novčane nadoknade. Oko 300 mališana tako je dobilo šansu da se okuša u sportu po izboru.

Na treninzima su decu posetili Aleksandar Katai, Dragan Stojković Piksi, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar