Foto:AP Photo/Hamish Blair

Novak Đoković otkrio je da se povreda trbušnog mišića proširila, što je ustanovljeno na novoj magnetnoj rezonanci posle osvajanja Australijan opena.

Na ceremonijalnom fotografisanju šampiona na jednoj plaži u Australiji, Novak je govorio o vakcinaciji i zvižducima na račun vlasti, prekinuo je jedno venčanje, a bilo je reči i o povredi, koja se proširila.

Sigurno će mnoge biti sramota zbog sumnjičenja Novaka za simuliranje povrede, od Tejlora Frica do Sema Grota, mnogi su se utrkivali u procenama da je bio potpuno spreman da nastavi meč, a pojedini su čak naknadno brisali tvitove o tome.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je potvrdio da situacija nije sjajna, ali se on sa njom izborio zahvaljujući detaljnoj pripremi i zagrevanju za mečeve sa svojim fizioterapeutom Ulisesom Badiom.

Zbog svega toga, upravo je Ulisesu prvo potrčao u zagrljaj posle titule, i tokom ceremonije mu je posvetio trofej.

Na plaži, bilo je reči o razmerama povrede trbušnog mišića.

„Vratio sam se sa nove magnetne rezonance koju sam odradio jutros i oštećenje je veće nego kada se dogodila povreda. Ruptura je trenutno 25 milimetara. Kada se povreda dogodila, bila je 17 milimetara. Ako je verovati doktorima, nije toliko loše, ali ću morati malo da pauziram kako bih se oporavio“, rekao je Đoković.

I na plaži, najbolji teniser sveta priznao je šta ga tišti.

„Ne mogu se svideti svima i ne mogu svima biti omiljeni igrač, ali boli kada te sumnjiče za ovo. Da li me frustrira? Naravno. Imam osećanja kao i svi drugi ljudi, ne uživam kada mi neko sudi, kritikuje me, tretira nepravedno pre nego što proveri određene stvari. Ali, istovremeno, prihvatam činjenicu da svako ima pravo na svoje mišljenje“, zaključio je Novak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare