Novak Đoković pobedio je Martona Fučoviča u šesnaestini finala Mastersa u Parizu, a čini se da di džej baš i nije oduševio izborom.

PROČITAJTE JOŠ

Muzika između gemova nije baš impresionirala komentatora Sport kluba Nebojšu Viškovića, koji je nasmejao gledaoce komentarom.

„Bilo bi dobro da di džej bude neko ko nije u depresiji, ne znam kakve probleme ima ovaj večeras, ljubavne, poslovne, ali ove uspavljujuće numere nikom ne prijaju“, rekao je Višković, a delovalo je da i publika identično reaguje.

Imao je i Novak uspavljujuće momente u drugom setu koji je izgubio, u nastavku je preokrenuo za 6:2, 4:6, 6:3.

U osmini finala, igraće protiv boljeg iz meča Manarino – Monfis.

„Bilo je lepo vratiti se na teren posle skoro dva meseca bez takmičenja. Radio sam dobro kako bih se spremio za povratak i bio u formi, da se pokažem kako želim. Nisam očekivao ništa, ali znao sam da neće biti lak meč. Marton je talentovan igrač, vrlo kvalitetan, bila je velika borba“, rekao je posle meča Đoković.

Istakao je da je dobro što su oba igrača izvukla maksimum iz drugog.

„Mislim da sam dobro počeo meč, imao i brejk loptu na startu drugog koju nisam iskoristio. Posle sam pretrpeo brejk i nisam mogao da ga vratim jer je on servirao precizno i igrao kvalitetno. Tvrd meč, mnogo razmena s osnovne linije. Terali smo jedan drugog do krajnjih granica – odličan početni meč za mene, veoma sam zadovoljan s obzirom na izazov koji sam imao, iako znam da mogu bolje.“

Viškovićev momenat možete videti u vrhu teksta.

Gledajte ATP Pariz uz SBB i EON pakete

Mečeve Mastersa u Parizu mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (promo)

BONUS VIDEO Novak Đoković: Pogađaju me laži, širi se propaganda koja odgovara eliti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar