Foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

Nije mogao da propusti meč srpskog tenisera.

Novak Đoković je slavio protiv Aleksandra Milera sa 6:0, 6:2, 6:3 i plasirao se u drugo kolo US Opena.

Na ovom duelu u loži srpskog tenisera pojavio i Sil („Seal“), čuveni muzičar. Poznati pevač je veliki ljubitelj tenisa, bio je nekoliko puta na Vimbldonu, a sada je dobio posebno mesto u loži.

PROČITAJTE JOŠ

Sil je nekoliko puta objašnjavao koliko voli tenis, a sada je bio jedan od viđenijih faca na stadionu.

Njegova bivša žena je Hajdi Klum, zajedno su bili od 2005. do 2014. godine i imaju četvoro dece, a nju navijači Srbije i ne pamte po dobrom.

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Srbija i Crna Gora je 2006. godine stigla na Mundijal u Nemačkoj kao ekipa sa najboljom odbranom u kvalifikacijama, koje je okončala na prvom mestu u grupi, ispred Španije, pa su se navijači s pravom nadali uspehu na Mundijalu.

Desio se međutim debakl, tri poraza u grupi, koja je bez sumnje bila najjača na Mundijalu. Sve je krenulo naopako kad je Srbija i Crna Gora, kao deveta u evropskom šeširu, svrstana u specijalni šešir, iz kog je morala u grupu ili sa Brazilom ili sa Argentinom i jednom evropskom selekcijom.

Hajdi Klum, atraktivna manekenka, svrstala je izabranike Ilije Petkovića u D grupu, sa Argentinom, Obalom Slonovače i Holandijom, i tako postala omražena među ovdašnjim ljubiteljima fudbala.

Hajdi Klum
Hajdi Klum Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER
Hajdi Klum
Hajdi Klum Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

BONUS VIDEO Novak Đoković preko Alkaraza do nove titule u Sinsinatiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar