Foto: Instagram.com

Teško da ćemo gledati Đokovića u Njujorku.

Goran Ivanišeić je uoči početka turnira u Umagu koji se igra od 25. do 31. jula govorio o situaciji sa Novakom Đokovićem i njegovim odlaskom u Ameriku smatrajući da su jako male šanse da se to desi.

„Ako si vakcinisan i zaražen, možeš ući u Ameriku, a ako si nevakcinisan i negativan na testu onda ne možeš ući u Ameriku“, rekao je Ivanišević u dnevniku hrvatske Nova TV.

PROČITAJTE JOŠ

On je otkrio i kako je to biti trener jedng od najvećih tenisera svih vremena.

„Prvo, to je čast i užitak. Čovek koji je sve osvojio i još je gladan i željan uspeha. Iza njega je teška, nepravedna godina, mnogo loših stvari mu se dogodilo. Zaslužio je taj Vimbldon, u finalu su se našla dva trenutno najbolja svetska tenisera na travi, on i Kirjos“.

Ivanišević se osvrnuo i na Karlosa Alkraza koji je veliki hit ove godine i prvi nosilac u Umagu.

„Kad vidim žreb, imamo sigurno budućeg broja jedan na svetu Alkaraza, kao i Sinera, koji će biti jedan od vodećih tenisera na svetu. Ne moram uopšte trošiti reči na sve što je Alkaraz napravio ove godine. Impresivan je, svi mu predviđaju da će možda biti najbolji svih vremena, ali teško je to predviđati jer su Đoković, Nadal i Federer napravili mnogo“, zaključuje Ivanišević.

BONUS VIDEO Novak pravio šou, podmićivao sudiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar