Novak Đoković Foto:REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Očekuje se spektakl.

Novak Đoković u sredu od 13 časova igra meč četvrtfinala na mastersu u Rimu, a rival će mu biti danski vunderkind Holger Rune.

Meč od kojeg se očekuje da preraste u istinski spektakl možete gledati na kanalu „Sport klub 1“.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je u meču sa puno nervoze dan ranije izbacio Kamerona Norija u dva seta, dok je Rune imao mnogo veći izazov i posle tri seta eliminisao je Alekseja Popirina.

Đoković i Rune su se već sastajali dva puta do sada i Novak je pobedio 2021. u prvom kolu US opena, a Rune je slavio prošle godine u finalu mastersa u Parizu kada je skidao skalpove najboljim teniserima sveta.

U oba njihova duela je viđena velika borba. Rune je u prvom meču iako totalni autsajder uspeo da osvoji jedan set, dok je u drugom napravio preokret i ostvario spektakularnu pobedu u jednom od najboljih mečeva prošle godine.

„Generalno, stvar je u verovanju. Ja verujem da mogu da pobedim mnoge tenisere na ATP turu i pokazao sam da mogu da savladam mnoge momke na vrhu, a pobeda nad Novakom mi je mnogo pomogla jer, očito, on je jedan od najvećih tenisera svih vremena. Biće teško, ali radujem se sutrašnjem meču“, rekao je Rune o narednom rivalu.

BONUS VIDEO Đoković savladao Norija na mastersu u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar