Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u popodnevnim satima izlazi na teren protiv starog rivala.

Odlično se poznaje sa Stenom Vavrinkom protiv kog će u trećem kolu Vimbldona igrati čak 27. put.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak do sada vodi sa 20:6 u pobedama i porazima, ali je malo ko znao da ga namuči Švajcarac protiv kog na grend slemovima ima 4:4, a uz to je gubio dva finala od Stena.

Povrh svega, meč koji verovatno neće početi pre 19 časova, biće im prvi međusobni na travi, ali daleko od prvog koji Sport klub prenose ove godine.

Novaka je u ponoć sačekalo neprijatno iznenađenje, pošto su organizatori pre njegovog meča na Centralni teren „ugurali“ i meč Endija Marija i Stefanosa Cicipasa koji se nastavlja od početka četvrtog seta, ali će Sport klub 1 svakako biti mesto gde će Novak moći da se gleda kad god da izađe na teren. Prenos možete pratiti i na prvom programu RTS-a.

Inače, Đoković je pred ovaj meč sugerisao da mu je Vavrinka dužnik jer ga je dva puta pobeđivao u grend slem finalima, dok je Sten napomenuo da ovde ima „nula posto šanse da pobedi“.

Ništa od toga se ne važi kada meč počne, a očekivali su ga i jedan i drugi igrač još od Banjaluke kada je na Srpska openu Vavrinka ispao od Luke van Aša.

Naravno, treba napomenuti da čitav meč možete uživo da ispratite i na portalu Nova.rs, a sa lica mesta iz Londona će najbitnije detalje javljati naš izveštač Miodrag Dimitrijević.

BONUS VIDEO: Nestvaran poen Novaka na gem lopti rivala, ovome se nije nadao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar