Gael Monfis na meču sa Đokovićem
Gael Monfis, Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Francuski teniser Gael Monfis zahvalio se navijačima na podršci nakon što je objavljeno da se povukao sa mastersa u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak Đoković, prvi reket sveta prošao je u četvrtfinale turnira bez borbe, pošto je Monfis zbog povede predao meč.

„Nažalost, primio sam loše vesti sa mojih medicinskih testova ovog jutra. Posle razgovora sa svojim timom, ubrzo sam shvatio da moram da se povučem. Hteo bih da zahvalim navijačima na podršci ove nedelje, uvek je posebno igrati u Parizu pred vama. Uživao sam u svakom trenutku i vidimo se uskoro“, rekao je Monfis u objavi na društvenim mrežama.

On je to najavio još u sredu, rekavši da i u situacijama kada je na svojih sto posto mogućnosti ne može da pobedi Đokovića, a kamoli kada je povređen. Dva igrača su se do sada sastajala 17 puta i svaki put je trijumfovao Srbin.

Iskusni francuski veteran je, samo dan pre neodigranog meča sa Đokovićem, u tri seta pobedio zemljaka Adrijana Manarina u tri seta.

Prvog takmičarskog dana je, takođe u tri seta pobedio Miomira Kecmanovića i sada je morao da preda, pa će Đoković u četvrtfinalu dočekatik Tejlora Frica, koji je u četvrtak pobedio Kamerona Norija.

BONUS VIDEO: Novak se raspravljao sa sudijom tokom meča u Parizu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare