Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa, File

Na čijoj ste vi strani?

Patrik Muratoglu, čuveni teniski trener, podigao je buru izjavom u vezi tenisa i Olimpijskih igara, a brz odgovor je imala Rene Stabs, bivša najbolja teniserka u dublu.

Muratoglu je nedavno izjavio da olimpijski turnir nema preteranog značaja u svetu tenisa, jer su grend slemovi daleko važniji za sve.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nema stvarne povezanosti između tenisa i Olimpijskih igara. Mnogo igrača to ne oseća kao važan događaj za sam tenis. U početku, tenis je bio na Olimpijskim igrama, onda ga nije bilo, pa se ponovo vratio… Osećaju da je grend slem sto puta važniji za tenisera od Olimpijskih igara“, rekao je Muratoglu.

Stabs je reagovala i to tako što je okačila poznatu sliku Novaka Đokovića, koji je bio uplakan nakon izgubljenog meča u Riju 2016. godine od Huana Martina del Potra.

„Zar ovom momku nije stalo do igranja i osvajanja turnira na Olimpijskim igrama?“, upitala je Rene uz fotografiju uplakanog Novaka.

Đoković je jedinu medalju na OI osvojio 2008. godine u Pekingu, kada je stigao do bronze, a poznato je koliko želi zlato pod zastavom Srbije na najvećoj sceni.

Stabs se nije zaustavila na jednoj slici, pa je okačila i Rodžera Federera i Stena Vavrinku, odnosno Andrea Agasija uz isto pitanje.

Olimpijske igre 2024. godine održaće se u Parizu, a tenis će biti igran na terenima Rolan Garosa.

Inače, Stabs u prošlosti nije iskazala baš mnogo poštovanja za Novaka i srpski narod, čak je neke pobede i rekorde Đokovića dovodila u pitanje i to iz bizarnih razloga.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar