Poklon za Rafaela Nadala
Foto: Nova.rs

Možda je tronožac tradicionalno srpska stvar, ali je jedan namenjen za Rafaela Nadala. Doduše, nije i klasičan tronožac, ali jeste hoklica.

Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Jedan potpuno drugačiji dan koji je trajao neobično dugo.

Verovatno je najlakši način da upoznate ljude ako ste pušač na pauzi. I taj dobro oprobani scenario da se nekako ljudi uvek nađu zajedno kada imaju muku desio i meni. Dok sam ručao, video sam jednog kolegu kako pokušava da pronađe pikslu. Ponudio sam mu plastični poklopac jer znam koliko puta sam i sam izludeo dok sam pokušavao da pronađem pikslu na istom mestu.

I tako smo se zapričali, a završilo se tako što je častio pivo i zapalili smo cigare. Belgijski kolega Loren je neočekivano lako uspeo da izgovori moje ime, a onda mi je pokazao i specijalni poklon.

Poklon za Rafaela Nadala
Foto: Nova.rs

On je namenjen za Rafaela Nadala i nalazi se na najnovijem izdanju „Courts“ magazina. Lako to možete pronaći na internetu, a imao sam priliku i da vidim tu hoklicu. Zajednička misija kolega je da sada Nadal potpiše lopticu koja se nalazi ispod hoklice, da se ona stavi na aukciju gde bi kao unikat dostigla veliku cenu, a sav novac bi bio uplaćen u humanitarne svrhe. Zaista, jedna od inicijativa koje je lepo videti svakog dana.

Ipak, moj dan je osclirao od sjajnog i neočekivanog do prave strepnje. Znate kako je Nemanja Vidić stigao u Pariz i da je gledao meč Đokovića sa sinom? Pa, uspeo sam da se fotografišem sa njim, pravo ostvarenje jednog dečačkog sna koji nisam očekivao. Pogotovo ne ovog petka.

Foto: Nova.rs

I nakon toga usledio je pravi hladan tuš. Naime, pošto sam prvi put na Rolan Garosu i prvi put je neko iz Nova.rs na Rolan Garosu dobio sam akreditaciju na samo sedam dana. Mislio sam da je produžavanje akreditacije rutinska stvar, ali onda ispostavilo da baš nije tako.

Naime, poslao sam detaljan izveštaj svih intervjua, tekstova, novinskih članaka i sada se nadam da ću dobiti blagoslov da i sledeće nedelje nastavim sa radom. U principu nema razloga da mi se ne dozvoli da nastavim da radim, ali znate kada su pravila tako postavljena morate da drhtite. I odgovor nisam dobio u trenutku pisanja teksta…

Uz sve to su kolege iz Srbije doživele neprijatnost jer ih je jedan član obezbeđenja optužio da snimaju meč, pa su morali da ga prijave. Taj problem bi trebalo da bude zaboravljen (uostalom nastao je ni iz čega i nema utemljenje), ali su mi na pultu rekli da je „dobro što nisam bio u toj grupi srpskih novinara“.

A da, između sam uradio i intervju sa jednim igračem zvučnog prezimena i verujem da će vam se dopasti šta ima da kaže. Uostalom, lepo je kada neko kaže „Tri šešira“ na dobrom srpskom…

To ćete moći da pročitate već u subotu.

BONUS VIDEO Sklapanje lopte Lige šampiona 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar